UVJETI IZLAGANJA NA DANU INOVATIVNIH IDEJA INOVACIJAMA DO KONKURENTNOSTI

UVJETI IZLAGANJA na hrvatsko-slovenskom danu inovativnih ideja INOVACIJAMA DO KONKURENTNOSTI

Organizator hrvatsko-slovenskog dana inovativnih ideja INOVACIJAMA DO KONKURENTNOSTI je Udruga inovatora Hrvatske.

 1. Opći uvjeti primjenjuju se na sve izlagače – sudionike hrvatsko-slovenskog dana inovativnih ideja INOVACIJAMA DO KONKURENTNOSTI.
 2. Pravo predstavljanja svoje poduzetničke ideje kao inovacije, novog proizvoda i tehnologije iz područja strojarstva, elektrotehnike, informatike, fizike, mehatronike, kemije, biologije, medicine i drugih prirodnih i tehničkih područja odnosno pravo sudjelovanja na hrvatsko-slovenskom danu inovativnih ideja INOVACIJAMA DO KONKURENTNOSTI u svojstvu izlagača imaju pravne i fizičke osobe, državljani Republike Hrvatske ili Republike Slovenije, s plaćenom kotizacijom u iznosu od 100,00 kn, čime postajete i član Udruge inovatora Hrvatske.
 3. Izlagači koji predstavljaju svoje ideje su a) izlagači od 16-30 godina ž/m ili b) izlagačice iznad 16 godina.
 4. Prijava (online-prijava) za hrvatsko-slovenski dan inovativnih ideja INOVACIJAMA DO KONKURENTNOSTI prima se najkasnije do 5. listopada 2015. u 16:00 sati.
 5. Prijava za nastup na danu inovativnih ideja se sastoji od popunjenog online-obrasca, ugovora o povjerljivosti inovacije i zaštiti intelektualnog vlasništva i dostavljenog linka video-uratka. Prijava mora biti kompletirana najkasnije do ponedjeljka 05.10.2015. u 16:00 sati.
 6. Prilikom predstavljanja start-up ideje izlagač ne može koristiti nikakvu dodatnu tehniku osim dostavljenog videa. Izlagač može a) dopustiti da se projicira video sa zvukom b) govoriti uz ugašeni ton videa (video je slikovna potpora izlaganju) ili c) govoriti uz prikaz prototipa.
 7. Ukoliko izlagač predstavljanje same ideje produži na više od 3 minute bit će diskvalificiran.
 8. Dostavljanje video-uratka je obavezno. Udruga inovatora Hrvatske nije odgovorna za format u kojem će biti dostavljen video niti za štetu koja može nastati zbog nepotpunog predstavljanja start-up ideje, niti je odgovorna za gubitke ili otuđenje izlagačevog vlasništva odnosno prototipa koji se predstavlja.
 9. Pravo postavljanja pitanja na danu inovativnih ideja imaju sve pravne i fizičke osobe. Pitanja se postavljaju na hrvatskom, slovenskom ili engleskom.
 10. Fizički dio pripreme za dan inovativnih ideja INOVACIJAMA DO KONKURENTNOSTI završit će 16. listopada 2015. godine do 10:00 sati. Registracija za izlaganje na forumu se obavlja do 11:30 sati. Izlagači koji se ne registriraju do 11:30 sati gube pravo nastupa. Izlagači koje žele isprobati svoj nastup mogu to učiniti od 10:00 do 11:30 sati.
 11. Četiri izlagača će dobiti 2 hrvatske i 2 slovenske nagrade: za najboljeg izlagača od 16 do 30 godina i najbolju izlagačicu iznad 16 godina iz Republike Hrvatske i Republike Slovenije.
 12. Izlagač može prijaviti predstavljanje svoje startup ideje u samo jednoj kategoriji.
 13. Izlagač koji predstavlja svoju ideju mora biti na sajmu ARCA 2015. u vrijeme kada članovi ocjenjivačkog suda razglase svoju odluku.
 14. Prigovor na odluku stručnog ocjenjivačkog suda se ne predviđa. Eventualne sporove rješava glavni tajnik Udruge inovatora Hrvatske. Njegova je odluka konačna.
 15. Kartica izlagača je ulaznica za noćni turistički razgled grada Zagreba koji počinje 16. 10. 2015. u 22:00 sati i kreće od repa konja bana Josipa Jelačića, a završava u 23:00 sati.

Na Vaša pitanja u svezi hrvatsko-slovenskog dana inovativnih ideja INOVACIJAMA DO KONKURENTNOSTI odgovara Tatjana Antić, prof. savjetnik, EU koordinatorica Udruge inovatora Hrvatske,
e-pošta: tatjana.antic@inovatorstvo.com Mob: +385 91 48 86 546